Vevőszerző weboldalt készítünk

ami 0-24 szállítja a vásárlókat és az ügyfeleket

Segítek vevőszerzésre specializált weboldalt és webshopot készíteni, hogy a lehető leghatékonyabban tudd eladni a termékeidet és/vagy szolgáltatásodat.

Fókuszban a profittermelő weboldal

Figyelemfelkeltés

Modern, vonzó és figyelemfelkeltő design, hogy professzionális legyen a megjelenésed és ütős az első benyomás rólad.

Reszponzivitás

A weboldal számítógépen, tableten és telefonon is tökéletesen fog megjelenni, így biztos lehetsz benne, hogy bárhol is keressenek az ügyfeleid, a weboldalad tűpontosan fog látszani.

Bizalomépítés

Marketing szövegezés és a meggyőzés elemei felépítik a bizalmat a terméked vagy szolgáltatásod iránt.

Konverzió

Bizonyított marketinges konverzió növelő technikák használatával maximalizáljuk a vásárlásokat, rendeléseket vagy épp az ajánlatkéréseket.

Sebesség

A lehető legjobb optimalizációval, villámgyors lesz a weboldalad, hogy ne kelljen érdeklődőket veszítened a lassú betöltődés miatt.

Használhatóság

Érdekes és könnyen értelmezhető weboldal amit élvezetes és egyszerű lesz használni.

A weboldalt vagy webshopot WordPress CMS rendszer alapokon készítem el, így magad is egyszerűen és kényelmesen fogod tudni használni és könnyedén lehet majd fejleszteni.

A közös munka során olyan weboldalt készítünk ami elsődleges célja, hogy minél jobban konvertáljon továbbá kiszámítható és folyamatos profitot termeljen neked.

A Weboldal Készítés Folyamata

Jelentkezz az űrlapon!

Szerződünk

Karbantartom a weboldalt

Átbeszéljük a projektedet

Elkészül a weboldal

Kivel fogsz dolgozni?

Miklós Vagyok

Onnan indultam, hogy a helyi vállakozásomnak ügyfelekre volt szüksége, mert szinte teljesen elapadtak. De nem adtam fel.

Minden spórolt pénzemet hazai és külföldi képzésekbe fektettem és napi 8 órát az online marketing és a webes stratégia megtanulására fordítottam.

Egy év alatt megtanultam a vevőszerző weboldal készítését és megteremtettem a saját vállakozásom online jelenlétét és a most is működő hirdetési rendszerét.

De ami a legjobb, hogy az online rendszer működik nélkülem is. A hirdetések hozzák az érdeklődőket, a weboldal pedig folyamtosan elad nekik így marad időm, hogy azzal foglalkozzak amivel szeretnék.

Azóta is folyamtosan tanulok, hogy a legjobb módszerekkel segíthessem a saját és az ügyfeleim vállakozását.

Látod most mi is beszélünk. Én lehet épp otthon vagyok. Lehet, hogy TV-t nézek, lehet, hogy elutaztam lehet, hogy épp egy másik vállalkozónak készítem a profittermelő weboldalát.

De közben itt vagyok veled, ahogy te is ott lehetsz a vásárlóiddal és ügyfeleiddel akkor, amikor ők akarják.

Miért dolgozzunk együtt?

Az a célom, hogy a lehető leggördülékenyebben, pontosan készüljön el a weboldalad, hogy maximálisan elégedett legyél az eredménnyel és még évekig hasznát vedd az elkészült weboldaladnak.

Mire
számíthatsz?

Pontosság

Betartott határidők és gördülékeny munkavégzés. Leveszem a vevőszerzés terhét a válladról, hogy te arra tudj figyelni amiben igazán jó vagy.

100% Figyelem

Egyszerre maximum 5 ügyféllel dolgozom, hogy ne kelljen a túl sok projekt között csapongani.

Garancia

Weboldalaimra és webshopjaimra dupla garanciát vállalok így biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elkészült online eszközökkel. És ha mégsem akkor kérdés nélkül vissza adom a teljes véltelárat.

Mire nem számíthatsz?

Félkész Munka

Nem maradnak ki dolgok ha megegyeztünk valamiben és hiánytalanul adom át a munkáimat még mielőtt a teljes összeget kifizetnéd.

Valótlan Igéretek

Nem fogok hangzatos ígéretekkel mindent rádsózni. A te sikeredből lesz az én sikerem is.

Rejtett Költségek

Bármilyenek is a költségek nem kerül elő innen-onnan még egy kis apróság miután megegyeztünk valamiben.

Korábbi Munkáim

Precíz, gyors, eredményes weboldalak

Weboldalak amik a legjobb szakmai gyakorlatok szerint készülnek. Központban a vevő és ügyfélszerzés, mind szövegezésben és megjelenésben. Biztos lehetsz benne, hogy a weboldal amit készítünk éveken át hozza majd az új ügyfeleket és építi a márkádat.

slimxfitt.com
befektetokepzo.hu
designhome.hu

Vélemények

Nézd meg mit gondolnak az Ügyfeleim

Nagyon jó együttműködés volt, egy igazi online szakértővel volt dolgunk. Kifogástalan munkát végzett, nagyszerű, átlátható és felhasználó barát weboldalt készített nekünk. A kiváló online marketing stratégia, amit felépített számos minőségi vásárlást hozott és hoz a mai napig. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

designhome.hu

Balogh Ibolya

Gyorsan és precízen készítette el a vállalkozásom weboldalát és a kérdéseim türelmesen megválaszolta. Ezért is kértem segítséget ügyfélszerzéssel kapcsolatban is tőle. Azóta is ugyan azzal a stratégiával bővül havonta az ügyfélköröm. Köszi Miki!

fitoplast.hu

Fitos Zoltán

Egy teljes webes arculatváltással segített Miki. Fiatalos, csajos oldalt akartam ami jól bemutatja a szolgáltatásomat. Teljes marketing stratégiát is alkottunk együtt ami azóta is folyamtosan hozza az új ügyfeleket, ami nekem nagyon fontos mert kezelés szerűen használják a termékemet. Szuper volt a közös munka. Az új webshopunkat is együtt csináljuk majd.

futurebody.hu

Kovács Krisztina

Mennyibe kerül egy weboldal? Minden egyes projektre egyedi árajánlatot adok. A weboldalak 150.000 Ft-tól indulnak és bonyolultságtól függően változhatnak. A Webshopok 350.000 Ft-tól kezdődnek és bonyolultságtól, termékszámtól függően változhatnak.

Garancia

Dupla garancia, hogy biztos lehess a sikerben

90 nap elégedettségi garancia

Az elkészült weboldalra teljes elégedettségi garancit vállalok, 100% pénzvisszafizetéssel. Nem vagy elégedett az eredménnyel? Csak szólj és a teljes vételárat visszautalom neked.

365 nap hibajavítási garancia

365 napon keresztül biztonságban tudhatod a weboldalad. Ha valamilyen oknál fogva az átadott weboldalban hiba lépne fel, én azt egy éven keresztül ingyenesen javítom neked. Ez a garancia akkor él, ha nem változtattál te vagy más semmit a weboldalon, de mégis elromlott vagy én vagyok a weboldalad karbantartója.

Beszéljünk!

Készítsünk neked is profittermelő weboldalt!
Az ajánlatkérés díj és kötelezettség mentes.

Beszéljünk