Ne fizess marketingért, ha nem hoz eladásokat

Online marketing teljesítmény alapon

Azoknak a webshopoknak és szolgáltatás alapú vállakozásoknak akik nem szórni akarják a pénzt a marketingre, hanem növekedni belőle, hogy kiszámíthatóan elérjék vállalkozásukban a következő szintet

Magas megtérülésű online marketing kampányokkal megsokszorozzuk az értékesítéseidet, és csak a már megszerzett profit után kell a marketingért fizetned. Nem kell többet fizetni ha nagyobb a hirdetési keret. Csak az eredmények után fizetsz.

Miért válaszd?

Kiszámítható

0-24 dolgozik az értékesítés

Csak a profit után kell fizetni

Nincs eredmény? Nincs management díj!

Maximalizálja a termékedben vagy szolgáltatásodban rejlő lehetőségeket

A te sikered az én sikerem is. Egy a célunk

A teljesítmény alapú marketinggel a cél, hogy a lehető legtöbb bevételt termeljük neked, ami stabilitást ad a vállakozásodnak és elősegíti a növekedését. A teljesítmény alapú kampányokkal mindent mérünk így mindig világos lesz az eredménye a marketingre költött pénznek. Folyamamtosan keressük a leghatékonyabb hirdetési módszereket, fejlesztjük az online jelenléted mert mindkettőnknek a te bevételed maximalizálása lesz a legfontosabb. 

Kinek
jó?

Webshopoknak

Egy vagy több termékes webshopoknak, ahol a termékekre bizonyított piaci igény van.

Szolgáltatóknak

Olyan szolgáltatóknak akiknek a szolgáltatása legalább 40% profittartalmú, vagy nagy mennyiségben is ki tudnak szolgálni ügyfeleket.

Marketing sebesülteknek

Azoknak akiknek elegük van az ügynökségekből amik leígérik a csillagokat is, de nem teljesítik a hozzájuk fűzött reményeket.

Mikor
nem jó?

Piaci igény hiányában

Ez a fajta marketing nem jó a termékednek / szolgáltatásodnak ha nincs rá valós piaci igény.

Kicsi hirdetési keret esetén

Napi legalább 3.500 Ft hirdetési keretre szükség lesz, hogy sikeresek legyünk.

Kivel fogsz dolgozni?

Miklós vagyok

Onnan indultam, hogy a helyi vállakozásomnak ügyfelekre volt szüksége, mert szinte teljesen elapadtak. De nem adtam fel.

Minden spórolt pénzemet hazai és külföldi képzésekbe fektettem és napi 8 órát az online marketing és a webes stratégia megtanulására fordítottam.

Egy év alatt megtanultam a vevőszerző weboldal készítését és megteremtettem a saját vállakozásom online jelenlétét és a most is működő hirdetési rendszerét.

De ami a legjobb, hogy az online rendszer működik nélkülem is. A hirdetések hozzák az érdeklődőket, a weboldal pedig folyamtosan elad nekik így marad időm, hogy azzal foglalkozzak amivel szeretnék.

Azóta is folyamtosan tanulok, hogy a legjobb módszerekkel segíthessem a saját és az ügyfeleim vállakozását.

Látod most mi is beszélünk. Én lehet épp otthon vagyok. Lehet, hogy TV-t nézek, lehet, hogy elutaztam lehet, hogy épp egy másik vállalkozónak készítem a profittermelő weboldalát.

De közben itt vagyok veled, ahogy te is ott lehetsz a vásárlóiddal és ügyfeleiddel akkor, amikor ők akarják.

A 100% teljesítmény alapú marketinggel átveszem tőled a marketing kockázatát. Nem kell attól tartanod hogy, a marketing költséged kidobott pénz lesz. Egy forintba sem kerül a marketing kivitelezés ameddig nem szállítok neked profitábilis eredményeket.

Miért dolgozzunk együtt?

Mire
számíthatsz?

Pontosság

Betartott határidők és gördülékeny munkavégzés. Leveszem a vevőszerzés terhét a válladról, hogy te arra tudj figyelni amiben igazán jó vagy.

Fejlesztés

Folyamatos tesztelések és a legjobb gyakorlati módszerek alkalmazása, hogy a legtöbbet hozzuk ki a vállalkozásodból.

Garancia

A teljesítmény alapú marketing önmagában garancia az eredményekre. Ha nem termelnek a hirdetések, management díj sincs.

Mire nem számíthatsz?

Eredménytelenség

Olyan vevőszerző rendszert építünk, ami 0-24 dolgozik és maximalizája az eladásaidat. A célunk a közös siker, mert ez mindkettőnk legjobb érdeke.

Valótlan Igéretek

Reális, kiszámítható bizniszt építünk. Nem fogsz hallani marketinges porhintést és mellébeszélést. A számok mindent megmutatnak.

Rejtett Költségek

Bármilyenek is a költségek nem kerül elő innen-onnan még egy kis apróság miután megegyeztünk valamiben.

Jelenleg csak két új ügyfelet tudok fogadni, hogy legyen időm a lehető legmagasabb minőségben kiszolgálni őket és ne csak egy legyél a sok közül, mint más ügynökségeknél. Ezért arra biztatlak, hogy ha segíthet neked a teljesítmény alapú marketing a vállakozásod növelésében, akkor jelentkezz a lenti űrlapon és beszéljük át, hogyan növelhetjük a profitodat.

Mit kell tenned?

Jelentkezz az űrlapon!

Átbeszéljük a projektedet

24 órán belül kereslek

Beszéljünk!

Az ajánlatkérés díj és kötelezettség mentes

Beszéljünk