Profitábilis online ügyfélszerzés szolgáltatás alapú vállalkozásoknak

0-24, folyamatos ügyfélszerzés 100% megtérülési garanciával!

Kiszámíthatóan és profitábilisan feltöltjük a vállalkozásodat új ügyfelekkel, hogy többet ne kelljen azon aggódnod, honnan jön a következő munka és arra koncentrálhass amiben jó vagy. Egy éjjel-nappal értékesítő rendszert kaphatsz, amit kipróbálhatsz mielőtt súlyos marketing költségeket kockáztatnál.

Azoknak a vállalkozóknak segíthetek, akik szeretnének folyamatosan új ügyfeleket szerezni, növekedő pályára állítani a vállalkozást vagy a következő szintre lépni és megsokszorozni a bevételeket.


A profitábilis ügyfélszerzés a legnagyobb kihívás minden vállalkozás életében

Kiszámítható és folyamatos ügyfélszerzés nélkül lehetetlen folyamatosan növelni a bevételeket és stabillá tenni a vállalkozást. Ha nem jönnek az ügyfelek akkor azon kell aggódni, hogy honnan jön majd a következő megrendelés és, hogy hogyan fogja a vállalkozás kitermelni a költségeit.

Amelyik vállalkozás nem kerül az ügyfelei elé amikor ők vásárolni akarnak vagy megoldást keresnek a problémájukra, az a vállalkozás nem fog tudni hosszútávon növekedni. Mindig az a vállalkozás teljesít és növekszik jobban amelyik hatékonyan és folyamatosan képes új ügyfeleket és vásárlásokat szerezni.

Súlyos pénzeket hagysz az asztalon ha nem foglalkozol vele

Minden egyes nap amikor még nincs ügyfélszerző rendszered a lehetséges ügyfelek olyanoknál fognak kikötni akik már használják az online ügyfélszerzés előnyeit még akkor is ha fele olyan jó munkát végeznek mint te.

Jelenleg nincs költséghatékonyabb megoldás az online ügyfélszerzésnél. Plakát, TV? Hatalmas költség, mérhetetlen eredmények. Újságok? Nagyon pici korcsoport az, aki még újságokkal foglalkozik és egyáltalán nem kiszámítható, hogy a hirdetéseid sikeresek lesznek-e. Persze ki kell fizetni előre.

Általában már az első 1-2 hétben jelentkeznek az új ügyfelek a szolgáltatásodra.

Képzeld el, hogyan változtatja meg a vállalkozásodat, ha alacsony költségekkel már csak napi 1 új ügyfelet is szerzel. 

Az ügyfélszerző rendszeremmel kiszámíthatóak lesznek a költségek és a bevételek, így a növekedést is előre el tudod tervezni és annyi munkát tudsz vállalni ami a céljaidhoz legjobban szükséges.

Nem kell többet azon aggódni, hogy honnan és, hogyan lesz több ügyfél. Könnyedén növelhetőek lesznek a bevételek és ezzel a vállalkozás is növekedésbe léphet.

Képes leszel felvenni a versenyt még a nagyobb konkurensekkel is anélkül, hogy minden megtakarításodat a vállalkozásba kellene fektetned. Az ügyfélszerző rendszert használva látni fogod, hogy könnyedén kitermelheted a profitot és a havidíját is, hónapról-hónapra.

Facebook és Google hirdetésekkel, több 10 millió forint hirdetési költés tapasztalatával több ezer új ügyfelet szereztem 4 év alatt saját partnereimnek és a közös munkával többen szintet léptek a saját vállalkozásukon belül.

Bizonyított stratégia, kiszámítható eredményekkel. Az online megjelenésed és hirdetésed költsége nem elszórt pénz lesz, hanem a biztos növekedésed alapja.

A rendszeremmel megsokszorozzuk az ügyfélmegkereséseket és neked már csak olyan érdeklődőkkel kell beszélned akik igényt tartanak a szolgáltatásodra, így a munkádra és a növekedésre tudod fordítani az idődet. Kiszámíthatóan, éjjel-nappal működik majd az ügyfélszerzésed ezért nem fogsz kifogyni az ügyfelekből és nem kell lenyomni az áraidat, hogy munkákat szerezz

Miért válaszd?

Nem kell hónapokig várnod és milliókat kockáztatnod

Kiszámítható, tervezhető

Kiemeli vállalkozásodat a konkurenciák közül

0-24 dolgozik az értékesítés

Megtérülési garancia szerződésben

Próbahónapot kapsz, hogy lásd az eredményeket előre

Folyamatosan biztosítja a bevételt

Akár hetekre előre feltölti a vállalkozást ügyfelekkel

A hirdetési költségek és a management díj többszörösét is megteremeli

A te sikered az első


Ajánlatot kérek

Kinek
előnyös?

Szolgáltatóknak

Olyan szolgáltatóknak akiknek a szolgáltatása legalább 40% profittartalmú, vagy nagy mennyiségben is ki tudnak szolgálni ügyfeleket.

Akik növekedni szerenének

Azoknak akiknek elegük van az ügynökségekből amik leígérik a csillagokat is, de nem teljesítik a hozzájuk fűzött reményeket. Akik szeretnének végre kiszámítható növekedést elérni a vállalkozásukban és pontosan látni, hogy egy új ügyfél megszerzése mennyibe kerül.

Mikor
nem jó?

Piaci igény hiányában

Ez a fajta marketing nem jó a szolgáltatásodnak ha nincs rá valós piaci igény.

Kicsi hirdetési keret esetén

Napi legalább 3.500 Ft hirdetési keretre szükség lesz, hogy sikeresek legyünk.

Az alábbi területeken

Oktatás, coaching, MLM, hálózat építés, ingatlanügynökök biztosítások vagy szépségszalonok.

Tudom, hogy nehéz és kockázatos megbízható vállalkozót vagy ügynökséget találni. A legtöbben általában leígérik a csillagokat is, de ha nem jönnek az eredmények a teljes kockázat a tiéd. Bátran mondhatom, hogy az én ajánlatomnál nem fogsz jobbat találni a piacon.

A megtérülési garanciális online ügyfélszerzéssel átveszem tőled a marketing kockázatát. Nem kell attól tartanod hogy, a marketing költséged kidobott pénz lesz. 30 napig kipróbálhatod mielőtt döntést hoznál

Korrekt ajánlat?
Ajánlatot kérek

Vélemények

Nézd meg mit gondolnak az Ügyfeleim

Nagyon jó együttműködés volt, egy igazi online szakértővel volt dolgunk. Kifogástalan munkát végzett, nagyszerű, átlátható és felhasználó barát weboldalt készített nekünk. A kiváló online marketing stratégia, amit felépített számos minőségi vásárlást hozott és hoz a mai napig. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

designhome.hu

Balogh Ibolya

Gyorsan és precízen készítette el a vállalkozásom weboldalát és a kérdéseim türelmesen megválaszolta. Ezért is kértem segítséget ügyfélszerzéssel kapcsolatban is tőle. Azóta is ugyan azzal a stratégiával bővül havonta az ügyfélköröm. Köszi Miki!

fitoplast.hu

Fitos Zoltán

Egy teljes webes arculatváltással segített Miki. Fiatalos, csajos oldalt akartam ami jól bemutatja a szolgáltatásomat. Teljes marketing stratégiát is alkottunk együtt ami azóta is folyamtosan hozza az új ügyfeleket, ami nekem nagyon fontos mert kezelés szerűen használják a termékemet. Szuper volt a közös munka.

futurebody.hu

Kovács Krisztina

Kivel fogsz dolgozni?

Miklós vagyok

Onnan indultam, hogy a helyi vállalkozásomnak ügyfelekre volt szüksége, mert szinte teljesen elapadtak. De nem adtam fel.

Minden spórolt pénzemet hazai és külföldi képzésekbe fektettem és napi 8 órát az online marketing és a webes stratégia megtanulására fordítottam.

Egy év alatt megtanultam a vevőszerző weboldal készítését és megteremtettem a saját vállalkozásom online jelenlétét és a most is működő hirdetési rendszerét.

De ami a legjobb, hogy az online rendszer működik nélkülem is. A hirdetések hozzák az érdeklődőket, a weboldal pedig folyamatosan elad nekik így marad időm, hogy azzal foglalkozzak amivel szeretnék.

Azóta is folyamatosan tanulok, hogy a legjobb módszerekkel segíthessem a saját és az ügyfeleim vállalkozását.

Látod most mi is beszélünk. Én lehet épp otthon vagyok. Lehet, hogy TV-t nézek, lehet, hogy elutaztam lehet, hogy épp egy másik vállalkozónak készítem a vevőszerző rendszerét.

De közben itt vagyok veled, ahogy te is ott lehetsz a vásárlóiddal és ügyfeleiddel akkor, amikor ők akarják.

Miért dolgozzunk együtt?

Amire
számíthatsz

Pontosság

Betartott határidők és gördülékeny munkavégzés. Leveszem az ügyfélszerzés terhét a válladról, hogy te arra tudj figyelni amiben igazán jó vagy.

Fejlesztés

Folyamatosan képzem magam és a legjobb gyakorlati módszereket használom, hogy a legtöbbet hozzuk ki a vállalkozásodból.

Garancia

Ha nem hozna 60 nap alatt új ügyfeleket a közösen felépített rendszer akkor kérésedre visszautalom a nekem kifizetett díjakat.

Amire
nem számíthatsz

Eredménytelenség

Olyan vevőszerző rendszert építünk, ami 0-24 dolgozik és maximalizálja az ügyfélszerzésedet. A célunk a közös siker, mert ez mindkettőnk legjobb érdeke.

Rejtett Költségek

Bármilyenek is a költségek nem kerül elő innen-onnan még egy kis apróság miután megegyeztünk valamiben.

Mellébeszélés

Reális, kiszámítható bizniszt építünk. Nem fogsz hallani marketinges porhintést és mellébeszélést. A számok beszélnek.

Jelenleg csak három új ügyfelet tudok fogadni, hogy legyen időm a lehető legmagasabb minőségben kiszolgálni őket és ne csak egy legyél a sok közül, mint más ügynökségeknél.
Ezért arra biztatlak, hogy ha előnyös lenne a vállalkozásodnak a folyamatos ügyfélszerzés, akkor jelentkezz a lenti űrlapon és beszéljük át, hogyan termeljünk neked is profitot online ügyfélszerzéssel.

Mit kell tenned?

Jelentkezz az űrlapon!

24 órán belül kereslek

Átbeszéljük a projektedet

Jelentkezz az űrlapon!

24 órán belül kereslek

Átbeszéljük a projektedet

Beszéljünk!

Az ajánlatkérés díj és kötelezettség mentes.

Kérlek ne jelentkezz, ha a vállalkozásod oktatás, coaching, MLM, hálózatépítés, ingatlanügynökség, biztosítás vagy szépségszalon területen tevékenykedik.

Amennyiben nem keresnélek 24 órán belül, akkor sajnos úgy gondolom, hogy nem tudnék érdemben segíteni neked.

2024 unqmarketing.com - minden jog fenntartva