Online Vevőszerző Rendszerek

Amik 0-24 szállítják a vásárlókat és az ügyfeleket

Segítek vevőszerzésre specializált weboldalt és webshopot készíteni és online hirdetni, hogy a lehető leghatékonyabban tudd eladni a termékeidet és/vagy szolgáltatásodat.


Miben segíthetek?

Szolgáltatásaim

Vevőszerző Weboldal és Webshop Készítés

Modern, egyedi webdesign, ami minden eszközön szuperül mutat. Fókuszban a vásárlói élmény, a használhatóság, a bizalomépítés és a vásárlások vagy ajánlatkérések maximalizálása.

Marketing megtérülési garanciával

Ügyfélszerzés online hirdetéskezeléssel, teljes garanciával szolgáltatás alapú vállalkozásoknak. Kiszámítható, folyamatos növekedés a vállalkozásodnak és csak akkor kell kezelési díjat fizetned ha elégedett vagy az eredményekkel.


Weboldalt vagy Webshopot Szeretnék!


Többet Akarok Tudni a Marketingről!

A teljes folyamatban tudlak segíteni a weboldal/webshop készítéstől a kész művel összehangolt hirdetéseken át.  Modern webdesign, kreatív online hirdetés készítés és kezelés a vállalkozásod növekedéséért.

Online vevőszerző rendszerekkel folyamatosan, profitábilisan új vásárlásokat és jelentkezéseket szerzel ami a vállalkozásodat kiszámítható növekedési pályára állítja.

Miért dolgozzunk együtt?

Bizonyított módszerek, kiszámítható eredmények. Garanciális és teljesítmény alapú marketing kivitelezés (teljesítmény alapon csak webshopoknak). Az online megjelenésed és hirdetésed költsége ne elszórt pénz legyen, hanem a biztos növekedésed alapja.

Mire
számíthatsz?

Pontosság

Betartott határidők és gördülékeny munkavégzés. Leveszem a vevőszerzés terhét a válladról, hogy te arra tudj figyelni amiben igazán jó vagy.

Több Profit

A folyamatos új megrendelések és ügyfelek állandó profitot és stabilitást adnak a vállalkozásodnak.

Garancia

Weboldalaimra és webshopjaimra dupla garanciát vállalok így biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elkészült online eszközökkel. A teljesítmény alapú marketing pedig önmagában garancia az eredményekre. A te sikered az én sikerem is. Továbbá ügyfélszerző marketing munkáimra havidíj garanciát vállalok.

Mire
nem számíthatsz?

Félkész Munka

Nem maradnak ki dolgok ha megegyeztünk valamiben és hiánytalanul adom át a munkáimat még mielőtt a teljes összeget kifizetnéd.

Korlátozás

Nincs határozott idejű szerződés, hogy ne tudj kilépni ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezted.

Rejtett Költségek

Bármilyenek is a költségek nem kerül elő innen-onnan még egy kis apróság miután megegyeztünk valamiben.

Vélemények

Nézd meg mit gondolnak az Ügyfeleim

Nagyon jó együttműködés volt, egy igazi online szakértővel volt dolgunk. Kifogástalan munkát végzett, nagyszerű, átlátható és felhasználó barát weboldalt készített nekünk. A kiváló online marketing stratégia, amit felépített számos minőségi vásárlást hozott és hoz a mai napig. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

designhome.hu

Balogh Ibolya

Gyorsan és precízen készítette el a vállalkozásom weboldalát és a kérdéseim türelmesen megválaszolta. Ezért is kértem segítséget ügyfélszerzéssel kapcsolatban is tőle. Azóta is ugyan azzal a stratégiával bővül havonta az ügyfélköröm. Köszi Miki!

fitoplast.hu

Fitos Zoltán

Egy teljes webes arculatváltással segített Miki. Fiatalos, csajos oldalt akartam ami jól bemutatja a szolgáltatásomat. Teljes marketing stratégiát is alkottunk együtt ami azóta is folyamtosan hozza az új ügyfeleket, ami nekem nagyon fontos mert kezelés szerűen használják a termékemet. Szuper volt a közös munka.

futurebody.hu

Kovács Krisztina

Kivel fogsz dolgozni?

Miklós vagyok

Onnan indultam, hogy a helyi vállakozásomnak ügyfelekre volt szüksége, mert szinte teljesen elapadtak. De nem adtam fel.

Minden spórolt pénzemet hazai és külföldi képzésekbe fektettem és napi 8 órát az online marketing és a webes stratégia megtanulására fordítottam.

Egy év alatt megtanultam a vevőszerző weboldal készítését és megteremtettem a saját vállakozásom online jelenlétét és a most is működő hirdetési rendszerét.

De ami a legjobb, hogy az online rendszer működik nélkülem is. A hirdetések hozzák az érdeklődőket, a weboldal pedig folyamtosan elad nekik így marad időm, hogy azzal foglalkozzak amivel szeretnék.

Azóta is folyamtosan tanulok, hogy a legjobb módszerekkel segíthessem a saját és az ügyfeleim vállakozását.

Látod most mi is beszélünk. Én lehet épp otthon vagyok. Lehet, hogy TV-t nézek, lehet, hogy elutaztam lehet, hogy épp egy másik vállalkozónak készítem a profittermelő weboldalát.

De közben itt vagyok veled, ahogy te is ott lehetsz a vásárlóiddal és ügyfeleiddel akkor, amikor ők akarják.

A teljes folyamatban tudlak segíteni a weboldal/webshop készítéstől a kész művel összehangolt hirdetéseken át.  Modern webdesign, kreatív online hirdetés készítés és kezelés a vállalkozásod növekedéséért.

Mit kell tenned?

Jelentkezz az űrlapon!

24 órán belül kereslek

Átbeszéljük a projektedet

Jelentkezz az űrlapon!

Átbeszéljük a projektedet

24 órán belül kereslek

Beszéljünk!

Készítsünk neked is profittermelő online rendszert!
Az ajánlatkérés díj és kötelezettség mentes.

Kérlek ne jelntkezz, ha a vállalkozásod oktatás, coaching, MLM, hálózatépítés, biztosítás vagy szépségszalon területen tevékenykedik.

Amennyiben nem keresnélek 24 órán belül, akkor sajnos úgy gondolom, hogy nem tudnék érdemben segíteni neked.

2024 unqmarketing.com - minden jog fenntartva